Toalettpolitik

Borde det inte vara en mänsklig rättighet att få gå på toaletten? Jag har rest en hel del runt om i världen och ingenstans är man så snål med toaletter som i Sverige. Visst finns de, men de kostar ju nästan jämt. 10 spänn för att lätta på trycket. Man blir ju ruinerad som gravid!

Att inte ens gallerior fattar att det kan vara bra att erbjuda gratistoaletter för att locka in kunder till varuhusen. Mycket enkel matematik kan man tycka.

Till och med i de fattigaste länderna finns det någon typ av offentlig toalett, inte alltid så fräscha förvisso, men ändock ett ställe att gå till när nöden kräver. I andra länder som tex Australien är det helt normalt att få låna toaletten på restauranger och caféer även om man inte har handlat. Men inte i Sverige. Jo, om man är kille kan man komma undan gratis på såna parktoaletter där de har pissoarer. Men vill man sitta så kostar det alltid. Är så less! Man kanske får införskaffa sig en sån här kisstratt från http://www.go-girl.se/ och ta beslag på en pissoar, haha...


Kommentarer
Postat av: Hemlig beundrare

Blir den inte liiiite äcklig att bära runt på???

2010-08-27 @ 21:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0